I jul hade familjen Levin gjort Ernst julgodis. Åh så gott!
Så här kommer det goda receptet på det krispiga julgodiset, men att bara ha det till ju låter dumt :)
Choklad och jordnötsgodis
Ingredienser
1 burk jordnötssmör
2 dl ljus sirap
1 dl socker
1 liter Kellogs Special-K
1 tsk vaniljsocker
Mörk och ljus choklad att glasera med
2 dl ljus sirap
1 dl socker
1 liter Kellogs Special-K
1 tsk vaniljsocker
Mörk och ljus choklad att glasera med
1. Smält jordnötssmör, ljus sirap och socker i en kastrull.
2. Blanda ner Kellogs Special-K och vaniljsocker.
3. Slå ut smeten i en långpanna och platta ut.
4. Glasera med smält choklad, både ljus och mörk.
5. Låt stelna i kylen eller utomhus.
6. Skär upp i små bitar och servera som julgodis!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar