- Följ med oss i vår lilla vardag

fredag 13 maj 2011

Hemma hos mor å far & besök på akuten

Nu äntligen kom jag in på min blogg.
Tydligen har det varit lite strul. Har dels inte kommit in, har inte kunnat läsa kommentarer och vissa har försvunnit och det är ju mindre kul! Men nu är vi på banan igen.

I måndags tog jag och Moa bilen och styrde vår färd mot Degerfors till mor och far i Värmland. Fast vi kom inte riktigt iväg den tiden som vi planerat.
Natten till måndagen vaknade sambon av att han hade fruktansvärt ont i armen så det blev att ringa 1177 och sen sova för att sedan ringa vårdcentralen på morgonen.
Därefter blev det remiss till akuten och tillbringa ett par timmar på sjukhuset. Där konstaterades det att han fått en infektion i armbågen och fick tabletter, om lindad arm och hem för att vänta på provsvar.
Så nu igår var han iväg igen till akuten och det visade sig vara en bakterie och har fått antibiotika.
Man ska tydligen inte vara sjuk för attans va dyrt det är! 150 kr för ett besök på VC och för att få en remiss till sjukhuset, 300 för ett besök på akuten och ca 260kr för lite medicin och tabletter. Helt sjuk! Men huvudsaken är att han mår bra. Fast lite dåligt samvete har man när man sitter här hos mor å far och han är hemma ensam...men det går nog ingen nöd på honom skulle ja tro, lite lugn och ro :)

Attans att jag glömt både laddaren till kameran och sladden till datorn för att föraöver lite bilder. Den brukar alltid hänga med när jag packar väskan men så bidde det inte denna gång, tyvärr...

Imorgon blir det ett besök i Nettans och Henriks stuga och sen kalas hos moster Kerstin.

Nu ska ja vimla vidare här på nätet....

1 kommentar:

Malin & Prinsessan sa...

Härligt att bloggen är igång igen, bloggstrul gillar vi inte :)
Hoppas ni har en bra lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...