- Följ med oss i vår lilla vardag

fredag 22 oktober 2010

En helt sjuk dag & vart kommer stanken ifrån? Och lite; '...jag ser det snöar jag ser det snöar'... för det är väl decmber?

Här har det hänt grejer! Ska börjar med lite från min "förtjusande" dag i onsdags:
Nu när min sambo Andreas är hemma & är sjuk passade jag på att börja med klänningen som Moa sak ha till dopet. När jag väl sätter mig & ska börja att sy på symaskinen & trä i tråden så saknas själva hållaren som man ska sätta undertråds rullen i. F-rbannde j-vla skit! lät det här hemma. Allt kommer gå år helsike, tänkte jag. Eftersom gårdagen inte heller var så lyckade, med åtskilliga försöka att baka biskvier som bara var att slänga, så fattades bara att detta elände med symaskinen skulle hända. Jag surade en stund & ringde sen till sy affären och hörde om de hade några reservdelar. Klart som tusan att jag var tvungen att ta med hela åbäket ner till stan så han fick kolla på den. Så jag tar bilen ner på stan för ett kort ärende eftersom Moa snart ska ha mat...
Efter mycket rotande i sina gömmor hittade han på syaffären en hållare & jag sken självklart upp som en sol :) . 300 pix skulle han ha för den lilla saken. Han tog inte kontanter & självklart hade de flyttat på bankomaten till lååångt ner på gatan. Fick därför knalla in på närmaste mataffär och komma på något som jag skulle köpa så jag kunde ta ut kontanter. När jag väl gått ut från affären och gått ett par meter funderade jag på vad jag egentligen skulle till mataffären & göra. Självklart hade jag GLÖMT att be om extra kontanter, så det var bara att knalla tillbaka & handla något annat strunt för att få ut kontanter. *SUCK*
Kommer in och betalar min lilla sak som han rotat fram & tar bilen för färd hem. Och det är inte slut där:
När jag väl är på väg hem ser jag att bensinmätaren nästan är i botten på den röda markeringen för att TANKA!!! Japp, det var bara att åka till bensinstationen. Såklart är klockan 17.00 och var enda jäkel i stan ska åka i samma rondeller som jag! Väl igen ena väntar ytterligare en lååång kö i nästa rondell.
Väl framme på bensinstationen är det självfallet 5 bilar före & varje pump upptagen. Man börjar känna sig måttlig stressad nu för jag vet att vilken minut som helst vill Moa ha mat så när jag väl står i bensinkön tar jag fram min mobil för att ringa min sambo som är hemma med Moa. MEN fasen också jag har ju GLÖMT den hemma!!! Inte min tur idag, tänker jag och försöker lugna ner mig och vänta så snällt i kön. När jag väl har tankat bilen är det BARA att åka hem :) OM! det inte vore för att alla andra Norrköpingsbor FORTFARANDE ska åka i SAMMA rondeller som jag & att ha en ambulans med blåljus i häcken gör en inte ett dugg mindre stressande. Så det var bara att köra ett helvarv i rondellen.
När jag väl sprungit upp för trapporna ligger självklart Moa och sover så sött i sängen :)

I morse blev jag tokig! Vad är det som stinker??
Jag tog och vädrade men fortfarande stank det typ svett *urk*.Och inte hade doften försvunnit efter nån timmes vädring. Så jag rotar runt bland sängkläder & luktar på allt möjligt! Det kan ju ligga någon gammal blöja, tänkte ja.
När jag stänger fönstret & ska flytta tillbaka blomman i fönstret så kommer den vidriga doften igen! Det är min BLOMMAS blommor som luktar, har aldrig varit med om maken!! Så nu åker blomklasarna i soporna! Lägger ut en bild på min vackra stinkbomb :)


Är det verkligen bara oktober?? Man kan ju undra, för nu har den första snön fallit!
Hoppas det inte blir en sån vinter som förra för jag har ju varken nån släde, kälke eller skoter att ta mig fram med om jag ska ut med lilla Moa.... :)

Klockan är snart 01.00 så det är dax att knyta sig.
Klänningen blev iaf klar, med det får vi ta imorgon.
Natti natti!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...