- Följ med oss i vår lilla vardag

onsdag 22 december 2010

Väntar å väntar å väntar...

Nu är lilla familjen i Ljungby i småland hos Moas farmor och farfar.
Tänkte att jag skulle ladda upp en bild från idag med det tog sån tid så jag orkade inte vänta mer! :)
Ja hann både borsta tänderna, klä på mig pyjamasen å fila naglarna. Får ta och lägga in lite bilder sen när vi kommer hem igen till Norrköping.

Idag var vi hos familjen Simolin å goa Elin som är som en solstråle! : )
Vi fikade och bubblade en massa skit, alltid trevligt & väldigt god kaka! Jag har nog aldrig träffat nån som har haft på galsyren på pepparkakorna innan de ska in i ugnen *ni är så söta* men sååå goda dom var! Jag åt en lite hare : )

Sen lämnade vi över Moa hos hennes faster Ulle så jag och Andreas kunde gå på stan i byn och uträtta lite ärenden. Måste säga att det är bra mycket lättare att ta sig fram utan barnvagnen. De e bara att hoppa över snövallarna om man så känner för det :)
Sen blev det ett besök hos Andreas faster Lena i tygaffären. Då kom jag på att jag sist jag var där, i somras, så köpte jag två olika tyger med härliga blommor på, som vi ska ha i stugan. Helt plötsligt längtar man till sommaren! Fast först är det ju en vargavinter som vi ska ta oss egenom först...

Imorgon är det uppesittarkväll, dan före julafton. Helt sjukt vad fort det gått! Då blir det nog lite mys framför tv:n. Och så får vi se om det blir en Olssonare till imorgon *tänker på dej syster yster å pyret i magen*.

Nu ärdet nog dags att krypa till kojs och sova en blund.

Sov så gott & må så gott alla nissar där ute!

1 kommentar:

Syster sa...

Inget nytt ännu! Vi var på liseberg igår. Sviinkallt! -6 grader men kändes som -20.
Kram kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...