- Följ med oss i vår lilla vardag

söndag 1 maj 2011

1 maj och ruggigt kallt!

Tänk om det kunde vart lite värme ute idag för det var ruggigt kallt och stå och vänta, å vänta å vänta på kortegen som skulle rulla genom stan och till slut kom hojarna och bilarna! Sen blev det en väldigt rask promenad hem igen vill ja lova och lite hämtmat med på vägen hem från Spicy Hot. Supergott och räcker minst i en dag till och det gillar vi :)

Det blev en majbrasa igår iaf fast en något mindre än vad vi var vana vid och sången missade vi också. Eftersom vi gått hem för att vänta på att gå ner så kom vi ner för sent. Vi mötte väääldigt många folk som gick hem så vi förstod att dom redan tänt på och redan sjungit 'Sköna maj välkommen...' men brasa ville ja se iaf! Så vi fortsatte motströms och visst fanns det en liten brasa kvar och massa fulla ungdomar. Det var nästan så man kände sig gammal för en stund :)


Nu har äntligen dessa så frön kommit i jorden, olika sorters luktärter som vi köpte på trädgårdsmässan när vi var i Stockholm. Bara hoppas att de kommer upp och ska dofta så där ljuvligt som luktärter gör! Men det tror jag nog för några hade redan grott i vattnet...

1 kommentar:

Mamma C sa...

Halloj!
Ja nog har det blivit kallt alltid. Nästan mössa och vantar som gäller igen. Vi kolla inte på någon majbrasa igår, fast vi har en här hos oss. Men vi orkade inte, utan kolla på film istället. Jo, jag gör mina bilder i photo impact ett fotoredigeringsprogram. Gubben hojtar att jag ska hälsa tebax till er oxå.
Carin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...