- Följ med oss i vår lilla vardag

onsdag 30 november 2011

Glasburk / Kakburk
Idag sprudlade det en gnutta inspiration när jag jobbade och det resulterade i två nya vintriga och juliga exponeringar. Ibland får man helt plötsligt massa idéer och vissa dagar är det totalt idé torka!

Sakta men säkert börjar julkänslorna smyga sig fram så idag drog jag på julmusiken på jobbet till allas förtjusning :)
Nu på kvällen såg jag på Leilas söta jul på tv och blev så sugen på att baka saffransskorporna som hon gjorde och då skulle de där glasburkarna som jag spanat in på jobbet passa ypperligt! Kanske en ego julklapp till lilla mej för sambon har ju fått sitt till datorn så en burk eller två borde ja väl kunna få...

Imorgon sätts klockan på 07.00 eller strax efter. Sen tassar jag upp och tänder stjärnorna i fönsterna, tänder de levande ljusen i takkronan och värmen en kopp med glögg...
Ja, för imorgon börjar julkalendern och jag är så där barnsligt kär i dessa så det måste ses och självklart öppna den första luckan i chokladkalendern, vad annars :)

1 kommentar:

Mamma C sa...

Så burkarna finns igen i butiken. Kanske man ska ta och köpa några fler. Såg oxå på Leila och blev sugen på att baka. Julkalendern har jag inte sett på flera år. Men den verkar bra i år tycker jag.
Kram C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...