- Följ med oss i vår lilla vardag

söndag 25 mars 2012

Mysdag ute & våffeldag!






Idag bjuder vi på lite härliga vårbilder från när jag och Moa var ute i stugan. Vilken härlig dag det blev! Varmt och skönt och 5 timmar med frisk luft, fikamys och bus. Vi passade på att låna grannens gunga och bil lite i smyg också, tack Inger för lånet :)

Mois har ätit skruttigt hela dagen och när vi hämtade upp pappsen blev det en sväng ner på stan till burger king, ingen höjdare, och där småskakade vårt lilla hjärta och total ratade pommes som hon tidigare fått smaka och tyckte så mycket om så det blev ett kort besök där.
Sen hem för att göra välling men icke det ville hon inte ha och 38 graders feber så vi lyckades få i lite alvedon iaf och hon var totalt slut och däckade vid 18-tiden i sin säng. Runt halv åtta-snåret vaknade hon till och helt yr i mössan, gråtande och varm som en kamin så hon fick komma upp en stund. 
Eftersom det är våffeldagen blev det en våffla sent på kvällen och det slank minsann i och till slut drack hon tack och lov lite utspädd saft. Det verkade göra susen för sen var det hopp i soffan till hon och pappsen gick och la sig strax innan nio tiden.

Det är bara att hoppas på att det inte är någon förkylning på G men hon har hostat i ett par dagar så vi får se vad som väntar. På tal om väntan så är det lite tänder på G i underkäken så kanske där av febern...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...