- Följ med oss i vår lilla vardag

onsdag 12 februari 2014

Tillbaka till stenåldern


Tänk vad man tar allt för givet ibland.
I morse vid femsnåret var det dags att värma mat till skrutten och mikron är död eller rättare sagt halva lägenhetens ljus och elektricitet fugerad ej. Då är man så där lagom glad när man redan har gått upp fem gånger på natten och petat in nappen som han tappar och nu så ska man fixa det elektriska när man går i nattmössan. Inte är det lätt att lokalisera vilken propp som gått när det är svart och ficklampan är död (DEN OCKSÅ! =dags att köpa nya batterier) men efter lite meck gav jag upp och väckte sambon i hans skönhetssömn. Han bytte proppar men inget hjälpte, så det var bara att ta fram vattenkokaren och plugga in i hallen.
Undrar hur man klara sig utan mikro egentligen när man har småbarn och när spisen är död?!
Nu har dom iaf varit här och fixat, det var säkringen i källaren som gått och vår spiskontakt hade flugit ur väggen och var svart så nu är den bytt också. Dom påstod att det måste ha kokat över vatten och runnit ner bakom spisen. Mycket märkligt kan jag tycka när det inte har hänt.

Så bilden ovan är tagen från morgonen när vi levde i mörkret men som tur är så fungerade tv:n och morgonen var räddad, som vanligt med en flaska välling, trotts allt, och Bolibompamys i soffan...

Där ljög jag en smula...sambons telefon väckte oss inte eftersom det inte blev laddad så det var bara att hjota att nu är det morgon och vi är sena, upp ur sängarna och stressa på, typ! : )

2 kommentarer:

Han den där på jobbet du vet sa...

Ha, tänk hur det kan bli !! Och jag som planerat (nästan) att vi ska flytta till Canaria ...Bo ja i en grotta såklart, för varmt är det ju nästan alltid där..

Men såklart någon Micro kan vi ju inte ha ..vilken tur att vi inte ska ha eller har småbarn då *ler*

Bra att allt redde ut sig o den lille fick lite käk iaf.

Mamma C sa...

Visst blir man ställd när elen är väck. Sådant ska ju bara fungera.
Kram Mamma C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...