- Följ med oss i vår lilla vardag

söndag 6 april 2014

Philips dop


En tråkig lokal kan bli riktigt mysig :)

Henrik släppte upp en ballong som fick fara upp i skyn

Den 22 mars bliv vår lille Philip döpt i S:t Olai kyrka och nu har han 3 faddrar Henrik, Clas & Lena.
Vi bjöd på hemmagjord smörgåstårta, gifflar och chokladbiskvier. Recept på dessa kommer snart. Denna gång beställde vi själva tårtan men dekorerade den själv. Kan varmt rekommendera ICA Maxi bageri där tårtan kom ifrån. Det blev en tårta fylld med vaniljkräm, chokladmousse och färska hallon och vitt marsipanlock.
Det var riktigt roligt att dekorera lokalen men det är såklart lite pyssel. 
Hemmasnickrade vimplar i taket i vitt, blått och ljusrosa gjorda av presentpapper. De blå och vita ballongerna kommer från barnkalaset som vi fyllde med helium. Servetter med tryck beställdes från calligraphen och lite annat smått och gott bla grejerna till strutarna kommer ifrån panduro . Blommorna bestod av blåbärsris, pärlhyacinter, vit och rosa tulpaner och blå hortensia givetvis från jobbet på blomsterlandet . Sen blev det ett antal loppisrundor och leta vita dukar/linnedukar.
Det bjöds på trålande väder och vi får tacka för att alla ville komma och göra Philips dag speciell och tack för alla dopgåvor och all hjälp från våra nära och kära, Tack!2 kommentarer:

Mamma C sa...

Vilket fint dop, du är så duktig med att fixa till det. Vädret hade ni tur med också. För där har man ju inget att säga till om även om man vill i bland.
Kram Mamma C

Lina sa...

åh vad fint! Jag är lite nyfiken på hur ni lyckas hålla kvar helium ballongerna på bordet ?=) Vi ska ha namngivning och klurar ut hur vi ska få dem sitta kvar på bordet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...