- Följ med oss i vår lilla vardag

söndag 19 december 2010

God Jul!

Då var "julafton" snart slut... Hela gänget var här utom mormor och syster yster med familj + knoddisen i magen. Vi har ätit god julmat: sillar, janson, hemmagjorda köttbullar, prinskorv, lax, julskinka, potatis, strömmingslåda (urk), revbensspjäll, sillsallad å ägghalvor. Smaskens! :) Och till efterrätt blev det vit chokladmousse med hallonsås och lite senare kaffe å jätte goda kakor som Nettan och Louise hade bakat, mums! Tror inte att min kära bror var med och bakade iaf :)

Dukat för julmys
Så blev det julklappar till alla barn så jag gick in och väckte vår lilla ögonsten så hon fick vara med å "öppna" julklappar. Hon fick en björn som pinglar, pyjamas och en mjukisdress av mormor och morfar, ett sett med roliga badleksaker, body och byxor av min bror Clas med familj. 
Moa- 'Min första julklapp'

Studerar noga den nya badleksaken med spegel...

Nisse-kusinerna Linnéa & Elias

Myser i Mammas mosters Kerstins knä

Jag hade önskat mig en julstrumpa på "julaftonsmorgon", som vi barn alltid brukar få, å de fick ja! :) Eller det blev en julluva, det var de nissen hittade att lägga: trädgårdstidningen, ett kinderägg, skumtomtar å lite nötter i. Tänk att man fortfarande blir lite pirr i magen när man gläntar på dörren å kikar om det finns något utanför sovrumsdörren. Ja blir nog aldrig stor :)


Hej hej pappa, snart kommer vi hem! /Moa & mamma

Världens goaste Moa!

Det kan ju inte alltid blir bra bilder, men vad gör ett finger i näsan?... :)


Å man kan ju inte alltid vara glad å le :)
Oj, klockan är gööör mycke å dax att söva, som de säger här i Degerfors :)
Ses en annan dag!


2 kommentarer:

Syster sa...

Oj, ni körde verkligen jul fullt ut! Nu får vi prestationsångest här i Göteborg! Får vi skippa strömmingslådan? Så söta ni är!! Väldigt fint kort på dig o Moa!

Lena O sa...

Julmysigt blev det och det ovan sammanfattar nog det mesta :) Tack för en trevlig dag o kväll!! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...