- Följ med oss i vår lilla vardag

måndag 28 februari 2011

Diarré, kaskadspya å en liten tand- och vi är Hemma igen!

Ja då var vi hemma igen & tillbaka till vardagen i Norrpan. Men vilken vecka det blev! Jag och Moa åkte ner till bästa syster Katarina å co´i Göteborg och mös utan att göra ett dugg vettigt, bara njöt av vardagen tillsammans. Deras knodd Joel mådde si så där och sen blev syster sjuk på fredan, å vi som skulle stannat till söndan då Andreas skulle komma ner på fredagen. Så det blev ändrade planer väldigt snabbt! Tack för en mysig vecka göteborgarna! Blev iaf ett kort på kusinen Emma:
Kusin Emma
Moa myser i Götet
Vi tog tåget ner till Ljungby istället och tillbringade helgen där.
Vi får tacka för brakmåltiden vi fick i lördags! Grillade revben, grillade majskolvar med bacon, potatisgratäng, sallad och nybakat focaccia-bröd. MUMS!
Mys med farster Ulrika & kusinen Engla
Chillar med farmor i soffan.
Bus med Moas kusin Anton

Det är inte helt lätt att åka tåg med barnvagn vill ja lova, men de gick. Dumt att vara nervös över en sån sak :)
Här har vi lilla Moa på sin första tågresa:

Myser på x2000 tåget

Så har Moa sin första tandsing på väg! Den lilla rackarn smög fram på torsdagskvällen i Göteborg. Så nu är det lite gnälligt och mycke TUGG på allt! Å härliga diarré blöjor att byta. Vet inte om det har med tanden att göra men mycke skit är de iaf :)
Jag vaknade kl 04.00 i natt av att Andreas sa 'Åh fy fan va de luktar!' . Då hade Moa legat å braka loss i vår säng å jag utbrister' Åh herre gud!'. Lill snörpan har sån diarré att det är ända upp i nacken på henne, gumsan vår! Så det var bara upp med Moa å byta kläder och rengöra lilla damen och Andreas fixade madrassen som självklart är ner bajsad! 


Sen nu på dagen sov hon midda på mage och jag vaknade av hulkade från hennes säng. Då har lill snörpan spytt en kaskad spya över hela sitt täcke och hela hennes ansikte är helt dränkt i kräk å in i örat. 
Nu är det inte lätt att heta Moa. Tror att vi fått med oss nån bacill från Götet.
Så det blev inget besök på öppna förskolan idag. Men det blev helstekt kyckling i ugn istället, ännu bättre :)


Idag var det premiär för majskrokar och det var nog en hitt! Om inte bra sysselsättning undertiden som jag lagade mat. Sen när hon fick sitta i sin matstol fungerade dom som trumpinnar istället :)




Imorgon ska jag till farbror doktor och förhoppningsvis få nån bra tablett för min migrän å få kolla vad det är som strular med mig mage.

1 kommentar:

Syster sa...

Åh, kom snart tillbaka! Det var så mysigt och goda scones... Stackars Moa, våra baciller är inte att leka med! Gissa vem som fått ögoninflammation på bägge ögonen?? Mi,mi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...