- Följ med oss i vår lilla vardag

lördag 1 december 2012

Lugnet...

Just nu vilar ett skönt lugnt i vår boning, ljusen och stjärnorna är tända. Moa sussar så gott i sin säng och jag sitter nersjunken i soffan lagom trött med paddan i knät efter en hel dag ute tillbringad med familjen och faster Eva på industrilandskapen och myst till julmarknad. 
Vår söta lilla Moa var visst lite trött när vi läste saga för till slut sa hon 'släcka nu sova' och så somnade hon i min famn när vi låg och läste. De är för goa de små liven!

Just nu är det lite tunt på bilder för utrymmet är visst fullt och är inte så jädrans teknisk så ja vet inte hur man gör nu...


Nu blir det lördagsmys och njuta av lugnet och ta en titt i chokladasken :) 

1 kommentar:

Mamma C sa...

Så trevligt ni har haft det. Här har det varit klackarna i taket från igår. Små knodden har varit här och sovit över. Så synd med ditt bildutrymme på bloggen. Man måste förminska sina bilder. Tror (vet) att du kan göra det i efterhand eller så kan du ta bort några album istället för att betala för det. Lite krångligt att förklara här,men man går in på sin blogg och fixar detta. Om Moa skulle vilja ha ett litet dinosarieusägg, så kan nog tomten fixa ett.
Kram från oss båda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...