- Följ med oss i vår lilla vardag

söndag 16 januari 2011

Premiär-bad!

Då har Moa tagit sitt första dopp i badhuset :)
Vi åkte till Badhuset Medley Arena Grosvad i Finspång istället för badhuset här i stan. 
Vi hade fått hem en lapp om att man fick bada gratis i en hel vecka så det passade vi på att utnyttjade. Så vi tog med våra vänner Jenny, Jang och deras son Ludvig för en mysig baddag.

Det var lite pyssel, där är inte bara att åka å bada!
När vi väl sitter i bilen och åkt från stan känns det som att vi glömt något och mycke riktigt, jag hade glömt packa ner sambons badbrallor! Vilken tur att vi kom på de!

Det krävs lite planering när man ska bada med de små liven. Kändes som vi packat för att vara borta en vecka! Men det ända onödiga var nog haklappen till Moa :)

Redo för bad mamma!
Det är lite bestyr när man väl kommit in på badhuset. Klä av Moa, klä av sig själv, försöka underlätta för Jenny å ha lite kolla på Ludde fast det gick väl så där *sorry*. 
Men såååå mysigt det var att bada! Vi gick in till varmvattenbassängen å jisses va varmt de var,  inte frös man där inte! Så det var riktigt mysigt att sitta där och fika med mackor å muffins, bakande från igår. 
Sen blev det lite mera bad och efter 1 ½ timmes bad gick vi upp och duschade. 
Det måste ja säga är lite pyssel! Jag hade med mig bilstolen in så hon fick sitta i den med handdukar och med sin leksak i munnen såg hon riktigt nöjd ut :) Så det var bara att snabbt duscha av sig å försöka tvätta av Moa så gott det gick.




Ludvig på catwalken :)

När vi väl var klara och jag satt Moa i bilstolen slocknade hon DIREKT! :)

När vi kom hem var man som i koma! Såååå trött!! Så i med lite mat och ge Moa mat. Sen  gick vi och la oss i sängen och slocknade direkt, MYS :) 

Nu ligger hon helt UTSLAGEN och sover fortfarande...Det är nog dags att väcka lilla tösabiten om vi ska få någon sömn i natt.
Man blir trött när man badat

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vilken underbar dag vi hade! Och tack för alla gånger du hämtade Ludde när han var på rymmen! :) Det här måste vi göra om! Kram Jenny!

anna-karin sa...

Tack själva! De va så lite så, dom få gångerna ja hann me :)
Moa är lite snorig nu men om det blir bättre tills på torsdag åker vi och badar då med!

Mamma C sa...

Hej på dig(er), vilken liten sötnos ni har. Det är ett riktigt litet charmtroll. Kommer faktiskt ihåg (fast det är hundra år sedan) att man var precis slut efter en dag på badhuset med barnen. Jo, visst är det så att Tommy är hemma och sjukskriven. Han har fått tillbaka hjärtflimmret igen och ska göra en sådan där konvertering. Han hälsar så gott till er båda.
Carin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...