- Följ med oss i vår lilla vardag

måndag 16 januari 2012

En stor dag idag...

Ja det var det för vår lilla Moa idag när det var dags för första dagen på förskolan Hjortronet med pappa Andreas. Eftersom det var första dagen så var det en kort dag 9-11. Allt gick bra och hon stod tryckt med fingrarna i munnen vid pappas sida men sen släppte det något och det var dags att utforska sakerna som fanns.
Sen var det en mysig fruktstund och en liten kille ville ta Moas banan och vår dotter avfyrar sin härliga trotsiga min, ja den minen har börjat blivit en vana här hemma. Det är inte lätt när man inte får som man vill när man är liten för då bankar och slår man med händerna och ger tjuriga miner eller går iväg och tjurar och dunkar huvudet i väggen...å det är väl bara början :)

Ska bli spännande och se lokalerna på förskolan för min del, när det blir dags, eftersom vi inte fick se lokalerna när vi var kallade till det första mötet för att de håll på förfullt med att rusta upp och göra om och anpassa för 1-2åringarna. Totalt sett ska det bli 16 st barn och 3 fröknar- Jenny, Helena och Linda.
Det är tänkt att vi ska få vara på denna helt ny renoverade avdelningen tills det bli någon ledig plats på vårt förstahandsval av förskola, troligen till hösten.
Jag skickade med kameran med sambon så lite kort blev det för första dagen:

Moa ville ha med sig bollen till förskolan



Gosar i kuddhörnan



Nu på kvällen vid vår härliga fajt med tandborstningen såg vi ytterligare 2 tänder i överkäken som är på G så snart är det 8 bissingar i överkäken. 

1 kommentar:

Syster sa...

Stora duktiga tjejen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...