- Följ med oss i vår lilla vardag

onsdag 14 november 2012

Ordningen återställd




Så skönt att allt börjar ordna upp sig med diverse sjukdomar som härjar i vårt hem.
Sambon repar sig, Moas vattkoppar börjar torka bara ögat som ser lite svullet ut och jag SLAPP vattkopporna så antagligen har jag väl haft det som liten men ingen minns det. Men igen är gladare än jag att få slippa! :) Jag hade väl en blixtsnabb förkylning/influensa med feber och värk i dagarna två då..?...

I dagarna slog jag en pling till min syster och vi pratade pynt inför advent och jul så jag blev lite sugen och tog fram min mysig krans men en led-ljusslinga på batteri och hängde upp så nu lyser det upp i vår hall. Moa blev  helt salig över alla de små lampor och sa -'gillar den' som hon så mycket säger det till mesta. Så i år blir det nog att tomta till det här hemma och lite mer rött än förra som blev vit.
Hur blir eran jul?

1 kommentar:

Tommy o Carin sa...

Skönt för er att det är över för denna gång :)

Då ses vi på tisdag då om ingen av er får återfall.

I år blir vår jul som den var förr igen (jag gillar det inte) barnen har bestämt att vi ska ha traditionell julmat i år igen. Dom senaste 3 jularna har vi ju grillat utomhus. Före det så hade vi vanligt käk, för alla vi hade tröttnat på julmat och alla rester som blir i kylskåpet. För övrigt blir det väl ett tunnbad på julaftonskvällen (kanske) för alla blir ju kvar hos oss i år. Nu ska vi ned till stranden o insupa lite till av den sköna solen här på Canaria.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...