- Följ med oss i vår lilla vardag

lördag 14 december 2013





05.45 ringde klockan i ottan för då var det dags att stiga upp och förbereda sig inför morgonens luciafirande på dagis och som mången gång, trots förberedelser kvällen innan, blev det kaos och luciarallykörning med barnvagnen mot dagis men vi kom i tid, eller nja vi hann precis ställa dottern i lussetåget lagom till första sången.
Livet har liksom ändrats en smula nu när man fått barn nummer två. Allt blir inte riktigt som planerat och sambon och jag stod bara och garvade tillslut åt morgonens bravader antagligen av en smula trötthet...
Tyvärr slutade denna mysiga morgon med fint lussetåg och frukostkorg med att få veta att Moas mysiga fröken ska byta dagis och då är det svårt att hålla tårarna borta.


Nu på kvällen blev det en försmak på paketinslagningen med de nya julpapperna från Lagerhause för imorgon vankas det lilljul med våra kära vänner men nu är det dags att knyta sig för natten och mata vårt lilla gryn.

2 kommentarer:

jobbarkompisen T sa...

Det där med personalbyte är "skitkasst" när man är invand på något bra, men förändringar är inte alltid till ondo. Ni ska se att allt blir lika bra efter lite invänjning..Dessutom är ju barn snabbanpassningsbara till skillnad från gamla göbbar osv osv.


Mamma C sa...

Såg inte ett luciatåg över huvudtaget i fredags.
Ja, det blir lite annorlunda när familjen växer :)
Kram Mamma C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...