- Följ med oss i vår lilla vardag

onsdag 9 april 2014

En jobbig och otäck upplevelse!

Sitter fortfarande och tänker på det jobbig som hände på förmiddagen.

Tänk dig en sådan där gammal liten och trång hiss utan spegel och fönster och som man inte kan stå lutad mot ena sidan för att det är utgång åt två håll. Där befann jag mig.

Jag hade tvättid idag och skulle bara åka upp i hissen med den rena tvätten och jag kommer inte ut ur hissen! Tanken slog mig när jag tyckte på knappen, till vårt våningsplan, att tänk om jag fastnar eftersom hissen har strulat flera veckor.
Mycket riktigt så när jag står där i hissen händer det och jag får panik, verkligen PANIK! Jag gör ett försök och åker ner till bottenplan men dörrarna öppnas inte där heller. Vad sjutton gör man??!!?! Jag lyckades tillslut bända isär hissdörren och få en liten öppning på 20 cm och kryper ut. Dum som man är, antagligen pga choken, tänker jag på tvättpåsarna och sticker in huvudet och armen och drar ut tvättpåsarna. Sen går jag skärrad uppför trapporna och störttjuter när jag kommer innanför dörren till lägenheten.
Det var länge sen jag kände sådan panik. Jag kan garantera att jag inte åker den hissen på väldigt länge! Tur var väl att det "bara" var jag i hissen, vill inte tänka på om Moa hade varit med vad rädd hon skulle bli.

1 kommentar:

Mamma C sa...

Usch, så otäckt. Förstår om du avstår hissen ett tag framöver.
Kram Mamma C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...