- Följ med oss i vår lilla vardag

torsdag 23 januari 2014

En tur till jourmottagningen

Usch och fy för små små barn som är sjuka.
Idag fick vi en tid till jourmottagningen med lille Philip. Där fick han andas in ventoline mot slemmet men i övrigt såg det bra ut men blir det sämre framåt kvällen får vi åka in till barnakuten igen och andas in igen. Nu hoppas vi på en lugn natt så lillkillen får sova och även vi skulle behöva mer än fyra timmars sömn som det blev inatt med en sittande liten parvel i knät som hade svårt att sova.

Nu ser vi fram emot långledig helg fredag-söndag nu när sambon tagit föräldraledigt varje fredag och det är guld värt att få vara tillsammans alla fyra :)

2 kommentarer:

Mamma C sa...

Ha en skön långhelg nu och hoppas att lillskrutten blir bättre nu.
Kram Mamma C

MammaC:s gubbe sa...

Lillsnutten kommer klara allt detta och det många ggr. till innan han kommer stå i "snittet" eller annat ställe som han väljer efter sin begåvning.

Att sova med en liten sittandes o lutandes mot eget bröst är rätt gott trots allt. (Vet har haft ett kolikbarn som sov så i nästan 3 månader)

Tänker på er..o vet att ni som vi kommer närmare den dag då barnen är stora o klarar sig själva, fast små barn små problem, stora barn stora problem osv. osv. Barn är barn hela ens liv..Fredagskvällstänkande *ler*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...