- Följ med oss i vår lilla vardag

onsdag 5 januari 2011

En toppendag idag med vår 5 månaders skrutt!

Då var man tillbaka i vanliga vardagen igen, å det är skönt. Andreas har gått till jobbet så det blir lite tomt här hemma men det är ju så vardagen ser ut. Det blev att stiga upp strax efter 8 och så blev det en mys morgon framför tv:n å frukost.
Sen när skruttan somnat blev det korvstroganoff och ris lagat. Å så gott det är med hemlagad mat! Å Moa fick smaka på morotspuré. Sen tog jag och vår älskade Moa, som för övrigt blir 5 månader idag!, en promenad med vagnen till babyland å köpte nya nappar till flaskan.
Lilla tösabiten har nämligen bestämt sig för att inte ta flaskan längre så detta var sista utvägen. Så fort vi kom hem så diskades och kokades napparna och den nya flaskan å herre gud vilken GLAD mamma hon fick! Det funkade!!! WIIIHOO  så bra jag är, eller ja napparna :) Så nu är man världens lyckligaste och hoppas att det går lika bra nästa gång hon ska äta.
Dom reade ut nästan alla bebiskläder så det slank visst med en jätte söt, mjuk å rosa tunika till Moa av märket babyMEXX. 69 pix istället för tidigare 179 gillar vi :) Det fanns ytte pytte små kläder stl 32, har nog aldrig sett så små kläder förut! Hade man vetat det så hade man ju åkt dit för kläderna med stl 44 som vi köpte till Moa var stora. Nu har skruttan storlek 62 å än känns det litet å sött :)


Sen har vi hunnit att posta paket och hämtat ett paket, åter igen ett varuprov från bravardag.se :)
Å nu ligger två hela kycklingar i gryta i ugnen, ska bli gott :)




Igår blev det en mysig eftermiddag/kväll. Jenny, Jang å goa Ludvig kom på besök. Vi testade bowling på kinect å moffade nybakade scones med marmelad å god ost. Osten var godast tyckte Ludde å resten av mackan åkte på golvet. De är rätt, man ska äta det som är gott! :)


Räcka ut tungan va riktigt kul :) Å Luddes mamma har en skitsnygg ny frisyr! vill också ha!




Nu har bästis pappan kommit hem så nu blir det lite kvällsmiddag.
Å strax finns bilderna från julafton HÄR! 


See you!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...